Vergaderen

Rustige en inspirerende omgeving.

Op zoek naar een ruime vergaderlocatie voor uw vergadering, training, brainstormsessie, workshop of bedrijfsfeest? In Vlaardingen heeft Schnitzelrestaurant & Party Centrum Strimmel 3 aparte vergaderruimtes met elk een eigen karakter. Uw meeting in huiskamer stijl, cafe opstelling of een keurige bedrijfspresentatie, het is allemaal mogelijk, heeft u een beamer of flip-over(s) of laptop nodig? wij hebben alles in huis!

Wij verzorgen uw meeting of presentatie graag tot in de puntjes.  Laat ons weten wat u wilt en we brengen graag een Offerte op maat uit.

Voor een vergadering en het houden van een cursus, training, workshop, personeelsfeest of receptie zijn er 3 Zalen beschikbaar van 4 tot maximaal 250 personen, verdeelt over meerdere zalen en afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. Het gebruik maken van meerdere zalen behoort zeker mogelijkheiden.

Naast een goede bereikbaarheid (auto en openbaar vervoer) van de vergaderlocatie, is er voldoende gratis! parkeergelegenheid in de directe omgeving en nog geen 10 minuten rijden van Rotterdam.

Vergaderen en Netwerken in Vlaardingen